31 відгук
+380 (67) 636-33-23
ПРОДАЖ ТОВАРІВ ТА ПОСЛУГ ДЛЯ БЮДЖЕТНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ

АКЦІЯ "ШКОЛА 2014"

АКЦІЯ "ШКОЛА 2014"
АКЦІЯ "ШКОЛА 2014"
Знайдіть такий же товар як у нас дешевше, і ми дамо Вам знижку.
Ми піклуємося про зручність наших клієнтів, тому здійснюємо доставку замовлених товарів власною службою доставки або за допомогою транспортних компаній. Доставка товарів в нашому інтернет-магазині можлива як по Києву, так і по всій Україні.
Доставка товару в інші міста України, можлива 3-ма способами, а саме:
1) Автотранспортом нашого підприємства. Вигідно здійснювати при великих обсягах закупівлі(постачання). Орієнтовна вартість доставки Ви можете розрахувати самостійно. Для цього потрібно знати відстань від Києва до населеного пункту, де Ви хочете отримати нашу продукцію і помножити цю цифру на 3,5 (Наприклад: Київ-Одеса - 500км. - 500*2=1000 грн., разом доставка в Одесу буде коштувати 1000 гривень). Більш повну інформацію щодо вартості та умов доставки Ви можете отримати у менеджерів нашого підприємства.
2) Транспортними компаніями України (Делівері, Нова Пошта, Інтайм, Міст-Експрес). Вигідно здійснювати при відносно невеликих і малих обсягах закупівлі. Орієнтовна вартість доставки 15 парт з 30 стільцями в Донецьк, Луганськ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Херсон, Одеса, Рівне, Хмельницький, Львів і т. д 500-800грн. Доставка шкільної дошки розміром 3*1 ( 5 поверхонь) в середньому по обласним центрам буде коштувати 40-80грн.
3) Попутним автотранспортом. Здійснюється коли у Вас є в запасі час і немає всієї суми за доставку. Більш повну інформацію Ви можете отримати у менеджерів нашого підприємства.
Порядок одержання вантажу від перевізника:
При отриманні вантажу від перевізника, одержувач зобов'язаний розкрити упаковку та оглянути його. Якщо претензій до цілісності вантажу немає - підписати вантажні документи.
Якщо знайдені механічні пошкодження (подряпини, вм'ятини і т. п.) необхідно скласти акт пошкоджень і залишити пошкоджений вантаж перевізнику.
Заміна вантажу провадиться лише після надання акту.
Після прийому вантажу від перевізника і підписання вантажних документів, відповідальність за цілісність вантажу переходить до одержувача і претензії не приймаються.
Транспортувати шкільні дошки тільки у вертикальному положенні!
УМОВИ ПОСТАВКИ МЕБЛІВ і ОБЛАДНАННЯ р. в КИЄВІ:
Співробітники компанії зв'яжуться з Вами вранці, в день доставки з 8.30 до 10.00 для підтвердження готовності приймання продукції замовником.
Компанія не має можливості завчасно 1-3 дні попереджати замовника про дату доставки.
Доставка здійснюється з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00 і можливо пізніше. Звертаємо Вашу увагу, що ми не приймаємо замовлення на доставку на певний час, а тільки намагаємося виконати побажання на 1-у або 2-у половину дня.
Вартість доставки нашим автотранспортом становить 70 (Правий берег) – 100 грн (Центр міста) - 150 грн (Лівий берег)(при замовленні до 10000 грн) і безкоштовно (при замовленнях понад 10000 грн)*.
Продукція доставляється безпосередньо в хол (через двері) першого поверху приміщення адреси доставки.
Підйом продукції оплачується окремо, з розрахунку: 200грн на другий поверх, і 100 грн/поверх наступні обсяг продукції до 10 тисяч гривень, при більшому обсязі сума пропорційно збільшується.
Збирання відбувається відразу ж при привозі меблів.
Вартість складання меблів становить 5 % від вартості
ПОВТОРНА регулювання висоти меблів оплачується окремо і коштує 5 грн за одиницю виробу.
При повторному виїзді за ініціативою клієнта (були відсутні в обумовлений час, змінили комплектацію після доставки і т. д. ) вартість повторного виїзду складе від 100 грн.
Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner